Cloverfield ... trailer si torrent

|

Full58553

Desi lansat acum 2 zile filmul a si aparut pentru download pe torrente asa ca asteptam sa apara si subtitrarea in limba romana pentru Cloverfield care probabil nu va intarzia prea mult.

Se pare ca dupa 9/11 americanii au ramas cu o problema privind distrugerea New York-ului asa ca, de cate ori au ocazia, il fac bucati prin filme (vezi si "I am Legend") . Din cate se intelege in trailerul de mai jos, un monstru ataca orasul si il distruge sistematic (Godzilla?) iar necajitii de locuitori ai orasului nu stiu pe unde sa spele putina.

Lasand gluma deoparte, filmul a primit cateva recenzii foarte bune si se pare ca e foarte bine realizat. Actiunea filmului se desfasoara din perspectiva unui tanar care filmeaza momentele dramatice a confruntarii cu monstrul cu o camera video  pe care intamplator o are asupra sa.

De fapt, se doreste sa para ca tot filmul este filmat cu ajutorul acestei camere video, un concept interesant intalnit si in alt film de succes "The Blair Witch Project", asa ca, daca aveti rau de miscare si vedeti Cloverfield pe un wide screen TV, tineti aproape de dvs. o punga de hartie pentru ca s-ar putea sa aveti nevoie.


 

 

>Ti-a placut acest articol? Aboneaza-te la feed-ul acestui blog!

What next?

Articole Similare

Related Posts with Thumbnails

1 comentarii :

Anonim spunea...

http://www.invitatiitorrente.com pentru toti si toate invitatii pentru orice torrent doriti

Trimiteți un comentariu