Afla semnificatia codurilor de eroare din Windows

Windows are prostul obicei ca atunci cand apare o eroare in functionarea unei aplicatii sa afiseze cod de eroare in locul unui mesaj care sa explice ce anume nu functioneaza.

Asa cum ii spune si numele, Error Messages for Windows, este un mic instrument care ofera utilizatorilor posibilitatea de a afla ce se ascunde in spatele unui cod de eroare Windows.

eror

Tot ce trebuie sa faceti este sa introduceti numarul erorii si programul va afisa mesajul in limba engleza ce corespunde numarului introdus. De asemenea, daca va intereseaza, aplicatia permite studierea si chiar printarea unei listei ce contine toate erorile ce pot fi intalnite in Windows; si apropo de asta, poate imi spune cineva si mie cineva, pentru ce are nevoie Microsoft de codurile de eroare cuprinse intre numerele 4385...4389.

Aplicatia este compatibila cu toate versiunile de Windows pana la XP, este gratuita, nu necesita instalare si are numai 155 Kb, asa ca nu pierdeti nimic daca o descarcati si o pastrati undeva pe calculator pentru orice eventualitate.

Error Messages for Windows

>Ti-a placut acest articol? Aboneaza-te la feed-ul acestui blog!

 

What next?

Articole Similare

Related Posts with Thumbnails

0 comentarii :

Trimiteți un comentariu