I am legend

legend

Un virus ucigas pune stapanire pe intreaga planeta - o mica parte dintre oameni sunt imuni, foarte multi mor, iar restul, cei infectati, se transforma in monstri care vaneaza supravietuitorii.

Filmul I am Legend se inspira dintr-o nuvela a autorului SF Richard Matheson si il are in rolul principal pe Will Smith (Robert Neville), ultimul supravietuitor al unui New York distrus .

Timp de trei ani, Neville a cutreierat strazile cautand de mancare si trimitand disperat mesaje radio pentru a gasi supravietuitori. In acest timp, fiecare miscare a lui Neville a fost urmarita de infectatii din umbra, asteptand ca el sa faca o greseala fatidica. Neville urmareste un singur scop si anume sa gaseasca o cale de inversare a efectelor virusului, folosind propriul sau sange imun. Dar tot sangele sau este si tinta celor infectati...

Conform IMDB.com filmul a fost lansat deja ieri 05 decembrie in Japonia si sper sa apara cat mai repede si la noi in Romania (pe imdb.com nu apare data cand va fi lansat si la noi). Pana atunci ne mutumim cu un trailer:

 

Aceasta versiune a trailerului necesita instalarea unui plugin suplimentar insa calitatea video este mult mai buna.

 

mai departe..

BSPlayer 2.25 ... o noua versiune a excelentului media player

bsp

Una dintre cele mai raspandite playere multimedia, BSPlayer a ajuns la versiunea 2.25. Programul (produs de o firma din Slovenia) are suport pentru toate formatele audio si video raspandite ( aac, ac3, aif, ASF, AVI, divx, DV, m1v, m2v, mov, mpa, mp1, mp2, MP3, MP3, mp4, mpv, OGG, ogm, QT, rm, ram, SWF, vob, WAV, WMA, WMV), suporta benzi audio multiple, aspecte de imagine diferite si subtitrari. Interfata se poate personaliza prin skinuri, inclusiv limba interfetei se poate schimba.

Versiunea gratuita include si un program sponsor (SAVE Now!), iar versiunea profesionala, care costa 29.9 EUR, contine optiuni speciale ca televiziunea pe internet sau inregistrare video in fisier.

Download BSPlayer 2.25

Download gratuit BSPlayer Pro v2.24.954 + Skin Maker

>Ti-a placut acest articol? Aboneaza-te la feed-ul acestui blog!

mai departe..

ObjectDock 1.9 ... o bara de unelte animata

screen

ObjectDock este o aplicatie ce permite utilizatorilor sa organizeze intr-un mod inedit si foarte atractiv shortcut-urile catre programele lor favorite. Prin faptul ca toate shortcut-urile catre programele favorite sunt stranse intr-un singur loc, utilizatorii aplicatiei au posibilitatea de a pastra un aspect curat al spatiului de lucru si de a accesa rapid si simplu programele pe care le folosesc in mod uzual.

Aplicatia contine o multitudine de optiuni de configurare, in continuare voi prezenta o parte dintre acestea folosind in acest scop versiunea gratuita ObjectDock 1.9.

Dupa descarcarea, instalarea si lansarea programului in partea de jos a spatiului de lucru va aparea o noua bara in care deja putem gasi instalate cateva "scurtaturi".

dock

Click pe iconita Configure Dock pentru a accesa meniul general al aplicatiei.

dock1 

In meniul General din ObjectDock Proprieties puteti stabili daca doriti ca aplicatia sa fie lansata automat la pornirea sistemului de operare, insa cu siguranta mult mai interesante vi se vor parea optiunile din meniul Appearance ce permit configurarea aspectului vizual al barei de unelete(dimensiunea icoanelor,  nivelul de transparenta al acestora, forma si culoarea fundalului)

object

object1

Accesand meniul Effects aveti posibilitatea de a stabili nivelul zoom-ului (Zoom Effect) care va aparea de fiecare data cand treceti cu mouse-ul peste una din iconitele de pe bara de unelte. De asemenea, daca doriti, puteti renunta in totalitate la efectul de zoom sau sa il inlocuiti cu o alta animatie, gen "clopotel", Swing Effect.

zoom

Pentru a adauga un nou shortcut catre un program preferat accesati meniul Docklets si dati click pe Shortcuts.  In continuare vor aparea optiunile de configurare a noii aplicatii pe care doriti sa o introduceti in bara:

Title-numele programului( de ex. Firefox)

Link: trebuie sa indicam programului legatura catre executabilul aplicatiei (apasam butonul Browse si cautam calea catre executabilul Firefox.exe)

firefox

Programul stabileste automat iconita adecvata pentru Firefox cautand in setul de iconite preinstalat, insa bineinteles, daca doriti, aveti posibilitatea de a adauga si seta oricand alte iconite care sa reprezinte programele dvs favorite.

Download ObjectDock 

>Ti-a placut acest articol? Aboneaza-te la feed-ul acestui blog!

 

mai departe..