Launchy ... si lansarea programelor devine mult mai simpla

Daca aveti instalate pe calculator zeci de programe ( asa cum am eu), sau daca va este pur si simplu lene sa le faceti shortcut-uri pe desktop, atunci probabil gasirea acestora in Start-All Programs devine o adevarata aventura. Exista situatii in care un anume program este listat cu numele autorului, nume care nu seamana deloc cu denumirea cu care sunteti dvs. obisnuit, ceea ce de obicei este foarte frustrant.

Aici intervine Launchy. Instalati-l, apoi tastati Alt+Space si pe ecranul calculatorului va aparea o mica fereastra de cautare. Incepeti sa scrieti numele programului pe care doriti sa-l lansati si va fi afisata o lista cu rezultate asemanatoare cu numele programului respectiv. Odata identificat programul care va intereseaza, dati enter pe el si acesta va fi lansat.

capt

Simplu si eficient, nu-i asa? Daca doriti ca in rezultatele cautarii sa se regaseasca si programe sau aplicatii pe care le aveti instalate in alta locatie decat C:\ Program Files, aveti posibilitatea de a stabili directoarele pe care Launchy sa le scaneze prin intermediul optiunii Directories accesibila in meniul ce poate fi lansat printr-un un click dreapta pe fereastra de cautare.

Launchy ocupa un spatiu foarte mic din resursele calculatorului, ceea ce il face si mai interesant, cel putin pentru mine, care dupa cum spuneam mai sus, am ( prostul) obicei de a instala si testa aproape toate aplicatiile care imi pica in mana.

Launchy 1.25: Download

>Ti-a placut acest articol? Aboneaza-te la feed-ul acestui blog!

mai departe..