Cum reducem consumul de memorie in Firefox?

Probabil ati observat ca Firefox incepe sa se miste din ce in ce mai incet dupa o perioada mai lunga de navigare pe internet sau atunci cand aveti deschise mai multe taburi. Multi, printre care si eu, credeam ca acest lucru se datoreaza asa ziselor "scurgeri de memorie" cauzate de extensiile Firefox, insa cauza principala este accea ca Firefox memoreaza ultimele 50 de site-uri pe care le-ati vizitat in scopul de a diminua timpul de incarcare a siteuri-lor vizitate anterior.

Deci, cum reducem consumul de memorie in Firefox?

1. Scrieti in bara de adrese about:config 2. Cautati linia browser.sessionhistory.max_entries. 3.Dati dublu click pe valoarea 50 si inlocuiti-o cu o valoare mai mica, 5 ar fi rezonabil.

Explicatia: In medie, un utilizator obisnuit se intoarce la o pagina vizitata anterior de mai putin de 5 ori, asa ca nu este necesara memorarea a 50 de siteuri.

mai departe..

iPhone music parody

Adaptare haioasa pe tema iPhone a melodiei de la Pussycat Dolls “Don’t you wish your girlfriend was hot like me”.

mai departe..

YouTube bestjobs

Rhain Davis, pustiul pe care il vedeti in filmuletul de mai jos, a ajuns la Manchester United prin intermediul unui filmulet aparut pe YouTube. Pustiul este din Australia, are 9 ani si la la ceea ce stie sa faca cu mingea la varsta lui are toate sansele ca atunci cand creste sa ajunga un fotbalist mare. Eu as propune celor de la YouTube sa se inspire de la Neogen si sa-si faca si o sectiune de BestJobs cu link-uri catre filmulete in care "aplicantii" sa arate cat sunt de buni in job-ul pe care si-l doresc. Ar iesi ceva foarte haios.

mai departe..

Cel mai tare joc Tetris

mai departe..