Business card ideas

Cartea de vizita reprezinta un instrument de marketing fundamental, modul cum arata si informatiile pe care le oferiti prin intermediul acesteia fiind primul pas in promovarea afacerii dumneavoastra. Totusi e destul de greu sa gasesti un format care sa va reprezinte atat pe dumneavoastra cat si activitatea pe care o desfasurati. Mai jos va propun o colectie impresionanta de carti de vizita care cu siguranta va poate oferi o ideea in ceea ce priveste alegerea cartii de vizita potrivita. Via Dailypoetics Cateva imagini din alta sursa puteti vedea in continuare... via Anvari.org

mai departe..

Testeaza-ti viteza pe internet

Care este viteza cu care putem sa facem download sau upload? Providerul nostru de internet ne ofera viteza prevazuta in contract? Toate acestea le puteti afla daca dati un click pe poza de mai jos, site-ul oferindu-ne o grafica deosebita, asemanatoare cu cea din Need for Speed. Si, daca nu sunteti lamurit in ceea ce priveste valorile afisate, mai jos aveti un tabel de calcul a bandwidth-ului( latimii de banda), de unde puteti afla timpul necesar efectuarii unui download sau upload, in functie de tipul de conexiune pe care o aveti(dial-up, ISDN, linie inchiriata, cablu sau conexiune prin satelit).

mai departe..

De pe net...

-Saracul general de la Jandarmeria romana, cum nu a stiut el cine ii construieste gardul ! Si noi trebuie sa il si credem! De fapt nu conteaza ce credem noi, l-au crezut procurorii si lui ii e destul. -"Articolul cu putza" a lui Costin ne prezinta noua metoda a celor de la ProTV de a ne spune cum va fi vremea. Adevarul e ca si dupa ce am vazut filmuletul tot nu stiu cum va fi vremea maine, ca numai la grade Celsius nu eram atent! -Pana la urma si spam-ul e bun la ceva: piticu ni-l ofera pe Mr. Fix It , iar zoso isi mai descarca nervii putin. -Daca nu ati intrat in vacanta si inca sunteti prinsi cu treaba prin oras , gasiti aici fotografii superbe a unor privelisti extraurbane.

mai departe..