CodecInstaller ... instaleaza cele mai bune codecuri video si audio

Cu totii am trecut prin o experienta de acest gen: o redare a unui fisier media in care vedem imaginea dar nu avem sunet, ori invers,  sau pur si simplu ne-am trezit cu un mesaj de genul "codec unavailable". CodecInstaller ne ajuta sa identificam care sunt codecurile ce ne lipsesc si, in plus, faciliteaza gasirea si descarcarea acestora.

2007-12-07_022543

In continuare voi prezenta o lista cu functiile pe care le ofera aceasta aplicatie:

  • Detectare codecuri: prezinta codecurile instalate in computerul dvs. organizate in 3 categorii: audio, video, altele.
  • Analiza fisierelor media: selectati un fisier video si aplicatia va va spune care sunt codecurile video si audio necesare pentru ca acesta sa poata fi redat.
  • Codec Download : va ofera posibilitatea de a alege si instala codecul care va intereseaza dintr-o lista cu cele mai bune codecuri. Veti fi condusi catre pagina producatorului CodecInstaller(Jockersoft) si veti avea posibilitatea de a descarca codecurile direct de acolo; tot acolo veti gasi si o descriere in detaliu a codecului sau a pachetului de codecuri.
  • Redare filme: se pare ca aplicatia poate functiona si ca un media player insa acest lucru necesita o serie de configurari destul de dificile. Aceasta functie este dezactivata in mod implicit si, sincer, nu vad nici un motiv pentru a o utiliza.

Download CodecInstaller

>Ti-a placut acest articol? Aboneaza-te la feed-ul acestui blog!

What next?

Articole Similare

Related Posts with Thumbnails

0 comentarii :

Trimiteți un comentariu