Imagini header gratuite pentru blogul dvs.

Imaginea aleasa pentru header-ul sau antetul blogului reprezinta un element foarte important din punct de vedere vizual in ceea ce priveste aspectul general al unui site, insa crearea unui imagini care sa se potriveasca cu aspectul siteului dvs. poate fi destul de dificila, asa incat, pentru cei care nu au experienta in utilizarea editoarelor grafice gen Photoshop sau CorelDraw, voi prezenta doua siteuri care va pot servi drept sursa de inspiratie :

Free Web Page Header Graphics

Contine aproape 900 de imagini gratuite pentru headere, toate in format 800 x 200. Pentru a putea descarca imaginile in dimensiune originala, siteul necesita inscriere, insa parerea mea este ca merita "deranjul", avand in vedere varietatea de imagini pe care le aveti la dispozitie.

De altfel, aici am descoperit si eu imaginea pe care, dupa ce m-am jucat putin cu dimensiunile si culorile, am pus-o in header.

objects

Blogger Talk

Pune la dispozitie gratuit 43 de imagini, cu teme diferite, in format .png si dimensiuni diverse. Pentru a utiliza imaginile pe siteul dvs trebuie sa specificati prin intermediul unui link locul de unde ati obtinut-o.

DarkHeaderBlogge

>Ti-a placut acest articol? Aboneaza-te la feed-ul acestui blog!

What next?

Articole Similare

Related Posts with Thumbnails

1 comentarii :

Trimiteți un comentariu