Fireshot, unul din cele mai bune instrumente pentru efectuarea de capturi de ecran

Asa cum ii spune si numele, Fireshot este o extensie pentru Firefox, ce permite efectuarea de capturi de ecran direct din interiorul navigatorului web.

In afara de optiunea deja clasica ce ofera posibilitatea de a captura partea vizibila sau intreaga suprafata a unei pagini web , Fireshot ofera si posibilitatea editarii capturii realizate in mod direct, in interiorul paginii web.

Lucrul cu Fireshot se dovedeste a fi soarte simplu. Extensia adauga optiunile de efectuare de screenshots in meniul contextual (click dreapta) precum si in bara de navigare (langa bara de adrese). Atunci cand selectati una din optiunile de capturare se deschide automat o fereastra noua in care vi se ofera posibilitatea de a salva imaginea capturata, de a o trimite prin email, sau de a o trimite spre editare in MS Paint.

fireshot1 fireshot2

In partea de editare a imaginilor capturate, programul permite efectuarea de selectii, aplicarea de filtre de imagine, convertirea imaginii in greyscale, inversarea culorilor, etc. De asemenea, aveti posibilitatea de a adauga texte explicative langa selectiile efectuate in imagine, aplicatia fiind foarte generoasa in ceea ce priveste formele selectiilor, nivelul de transparenta acestora, precum si in ceea ce priveste culorile si dimensiunile textului explicativ.


Click pe foto ptr. dimensiune originala

Fireshot: Download Demo

What next?

Articole Similare

Related Posts with Thumbnails

0 comentarii :

Trimiteți un comentariu