Care parte a creierului o folositi ... stanga sau dreapta?

|

Balerina din imaginea alaturata se roteste in sensul acelor de ceasornic sau invers? Din felul cum vedeti rotatia imaginii reiese care parte a creierului o folositi in mod uzual: cei care vad imaginea rotindu-se in sensul acelor de ceasornic folosesc partea dreapta a creierului, in timp ce aceia care vad imaginea rotindu-se invers folosesc in mod predominant partea stanga a creierului.

Daca incercati sa priviti fix imaginea pret de cateva minute( unii chiar mai putin), veti observa ca balerina se va roti in sens invers fata de cel pe care l-ati observat la prima vizualizare.

Cand am vazut prima data schimbarea de rotatie, am crezut ca e vreo smecherie si ca, intr-un fel sau altul, s-a schimbat imaginea propriu-zisa, insa dupa vreo zece minute de focalizare pe imagine, am reusit sa schimb sensul de rotatie la stanga sau la dreapta in functie de cum imi doream.

Pentru a va face o idee, mai jos aveti un tabel in care sunt prezentate deosebirile dintre functiile si calitatile pe care le determina utilizarea in mod predominat a partii din stanga sau din dreapta a creierului.

balerina

Ei, ce spuneti, la dvs. functioneaza? Ati reusit sa schimbati sensul de rotire? Daca da, va regasiti calitatile in tabelul de mai sus?

What next?

Articole Similare

Related Posts with Thumbnails

0 comentarii :

Trimiteți un comentariu