Cele mai bune 10 programe de editare foto (gratuite)

Aproape orice utilizator PC foloseste o aplicatie de grafica pentru editarea fotografiilor digitale si a diverselor imagini. Insa, de cele mai multe ori, aceste programe costa destul de mult. De accea astazi voi prezenta o compilatie de 10 programe de editare grafica gratuite (freeware) care prezinta multe functii utile si interesante. Cu ajutorul acestora veti putea realiza ceea ce va doriti, poate chiar mai mult.



  GIMP 2.2.13 Face ca manipularea fotografiilor sa va para o joaca de copii si in acelasi timp produce rezultate deosebite, oferindu-va o serie de unelte pe care putine editoare grafice gratuite le pun la dispozitia utilizatorilor.
GIMPshop 2.2.8 Este destinat utilizatorilor Adobe Photoshop, datorita similitudinilor interfetelor. O alternativa gratuita la mult cunoscutul si mult prea scumpul editor. Picasa 2.7 Aceasta aplicatie produsa de Google, pe langa optiunile de editare si ajustare, va ofera si posibilitatea de organizare a fotografiilor in albume foto arhivate in functie de data. Programul "citeste" formatele JPEG, GIF, PSD, BMP precum si fisiere video si are marele avantaj de a fi compatibil cu majoritatea aparatelor digitale de pe piata, astfel incat editarea si organizarea fotografiilor folosind Picasa devine deosebit de simpla. Paint .NET 3.08 Compatibil numai cu Windows, Paint .Net este un program de editare foto foarte flexibil, punandu-va la dipozitie o mare varietate de unelte utile si usor de folosit. ColorPic 4.0 Punctul forte al acestei aplicatii il reprezinta posibilitatea identificarii unei culori (color picker) fiind capabil sa mixeze o paleta de 16 culori. Magnifier 3.0 O aplicatie asemanatoare unei lupe reale, va permite sa mariti o selectie a unei fotografii, lucru care devine util atunci cand doriti sa identificati detaliile care in mod obisnuit nu se observa cu ochiul liber. FastStone Photo Resizer 1.4 Permite utilizatorilor, printre altele, sa converteasca, sa redimensioneze, sa schimbe rezolutia uneei fotografii. Aplicatia suporta majoritatea formatelor grafice(BMP, JPEG, JPEG 2000, GIF, PNG), fiind un instrument util pentru posesorii de aparate foto digitale. ImageDiff 1.0.1 Un program destinat compararii de imagini. Va ofera posibilitatea sa comparati 2 imagini si sa vedeti care sunt diferentele intre ele si daca au fost modificate. IrfanView 4 Un mod excelent de a vizualiza imagini, de asemenea un foarte bun convertor foto. Este disponibil in mai multe limbi diferite si va ofera un numar foarte mare de plugin-uri care il face compatibil cu majoritatea formatelor foto. FastStone Image Viewer 3.2 Un utilitar destinat vizualizarii imaginilor, este stabil si usor de folosit si are o interfata grafica foarte prietenoasa. Poate fi oricand o alternativa la varianta clasica de vizualizare a fotografiilor oferita de Windows.

What next?

Articole Similare

Related Posts with Thumbnails

37 comentarii :

Anonim spunea...

SOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOPERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR

Anonim spunea...

un program sa scoata automat roseata din ochi ?

P.N. Romulus spunea...

Incearca Picasa, are un tool foarte simplu de utilizat - marchezi zona ochilor cu mouseul si culoarea rosie este eliminata automat...

Anonim spunea...

mai e unul cu care machiezi,da vad ca nu il stii,
ori il tii pt tine?

Anonim spunea...

pentru a scoate roseatza din ochi cel mai bun este Picasa 3

Anonim spunea...

credeam ca gasesc ceva nou pe aici...:) dar e o.k. pe cele mai multe le stiu, si sunt intradevar bune... mai ales ca sunt gratuite...

Anonim spunea...

Buna atitudinea asta. Voi mai intra pe aici...

Anonim spunea...

spunetimi un program care poate face schimba culoarea ochilor
va rog mult....

Anonim spunea...

va rog frumos spuneti un program pt sa fak fata mai neteda si ochii alta culoare...va rog...!multumesc!

Anonim spunea...

imi apare un sitein centrul pozei:| cu ce program il pot sterge :-< ?

Anonim spunea...

Spunetimi si mie un program care face poza sa arate ca desenata in creion, sa scoata conturu obiectelor din poza. ms anticipat!

Anonim spunea...

buna ziua,
am o mare rugaminte. am windowos xp home edition si incerc sa gasec un program de editare fotografii. mai exact doresc sa inserez intr-o fotografie un text cu diacritice. am photoEscape, dar acesta nu-mi permite sa pun diacritice, am incercat si cu fonturi dar degeaba. imi puteti recomanda altceva.
multumesc.

Anonim spunea...

a-si dori un program care sa scoata in evidenta doar culoarea rosie k de exemplu:Piar restu pozei sa fie alb-negru:P ms;)

Anonim spunea...

bai fratzilor, am o problema la adobe photoshop : chestia cu authorization code .. kre jtie cum il fak sa il activez ?? Ms;)

Anonim spunea...

imi place foarte mult programu

Anonim spunea...

Buna ziua,
Spunetimi si mie un program care sa poata vedea o imagine acoperita

Anonim spunea...

buna...am si eu o rugaminte mare:)caut un program prin care sa pot corecta anumite defecte.ideea e ca vreau sa ii fac o surpriza unei prietene de a mea care e mai bine proportionata:) si sa ii arat niste poze cu ea putin mai slabuta.asa poate o stimulez sa faca ceva:)adica as vrea sa folosesc fata ei,daca mai e nevoie sa o ajustez si sa o adaug la un alt corp...cum fac asta?va rog daca stiti...ajutati-ma..multumesc

Anonim spunea...

buna vreau sa stiu ce program am nevoie pt a descarca pozele de pe sony ericsson???????

Anonim spunea...

www.taaz.com este un program in care machiezi persoana din poza.Poti schimba culoarea ochilor,a buzelor,ajusteaza sprancenele etc.E foarte bun si e online trebuie doar sa te inregistrezi si sa incarci poza ;) vi-l recomand cu incredere ;)

Anonim spunea...

ce incredere k se blokeaza la 100% :((((((

Anonim spunea...

am si eu o intrebare ...:D..
alt program in afara de taaz si photoeditor cu ajutorul caruia sa poti machia persoana din poza exista ? :D adica ceva mai pentru incepatori, nici chiar photoshopul :D

Anonim spunea...

va rog frumos, am nevoie de un program care sa ma faca sa par mai destept!

Anonim spunea...

programe pt adaugat rame foto...de unde pot donwlada photoshop 4?

Anonim spunea...

vreau si eu program de modificat poze dar sa nu fie complicat si bun

Anonim spunea...

PhotoInstrument un program usor are multe instrumente cu care poti face multe chestii download link http://www27.zippyshare.com/v/27886949/file.html

Anonim spunea...

salutare caut un programcu care sa selectez o pleada de fotografii si sa mi le printeze la rand pe pe fiecare dar sa pot alege pt fiecare poza in parte cate bucati vreau sa printez.

Anonim spunea...

Baieti, vreau si eu un program de editare imagini ce va de genul corel. Va multumesc daca ma ajutati.

Anonim spunea...

Va salut. Sunt Lucica. Va rog sa-mi spuneti si mie de unde downladez si eu codelul. Va pup.

Unknown spunea...

Vreau si eu un program de refacut poze vechi pentru ca am doua poze care sunt patate si as vrea sa le refac dar nuj cum

Anonim spunea...

Freemake Video Converter,iar pentru a scoate culori din poza este ACDSee Pro 6 sau 7.iar dintre aceste programe cred ca picasa este interesant...si nu cred ca ar trebui sa ii lipseasca cuiva avand in vedere ca iti uploadeaza pozele. uneori se intampla accidente si este mai bine sa il previ.

Trimiteți un comentariu